Terugblik op afgelopen cruisejaar en happy new year 2017

Het is het einde van 2016: Tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar en ook tijd om vooruit te kijken naar 2017.

Terugblik op afgelopen cruisejaar

Cuba

2016 gaat de boeken in als het cruisejaar waarin besloten werd dat Cuba in de nabije toekomst bezocht kan worden door cruiseschepen vanuit de USA. Op dit moment zijn er al cruises met vertrek vanuit Cuba door bijvoorbeeld MSC Cruises maar vanaf eind april komen daar cruises vanuit Miami door Royal Caribbean en Norwegian bij.

Persoonlijk cruisejaar

Dit jaar hebben we zelf 2 cruises gemaakt, iets minder in aantal dan het jaar ervoor maar dit was een redelijk bewuste keuze: kwaliteit in plaats van kwantiteit. Zo was er eind april 2016 een cruise naar Alaska, een belevenis om nooit te vergeten. Eind 2016 sloten we af met een 20 daagse trans-Atlantische oversteek vanuit Savona naar Fort Lauderdale via de Caribbean.

Terugblik op afgelopen cruisejaar en happy new year 2017

CruiseCompare en Cruisendoejezo.nl

We zijn enorm trots op de vooruitgang die CruiseCompare en Cruisendoejezo geboekt hebben. Dit vertaalt zich niet alleen in een prima bedrijfsresultaat maar ook in leuke, enthousiaste reacties van cruisers.

We blijken met CruiseCompare zowel beginnende cruisers aan te spreken maar mogen ook zeer ervaren cruisepassagiers tot onze klanten rekenen.

Happy new cruise year 2017

We hebben veel vertrouwen in de toekomst en hopen je ook in 2017 weer van dienst te mogen zijn met leuke blogs en artikelen over cruises en cruisen en persoonlijk cruise advies en cruise boekingen.

Uit de grond van ons hart zeggen we daarom: Happy new cruise year 2017!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: