Oud en nieuw

Het jaar 2014 is (bijna) afgelopen, tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar en natuurlijk vooruit kijken naar 2015: Oud en nieuw!

Terugkijken op 2014

Vuurwerk oud en nieuw 2014 2015

Pfoe, wat was het spannend. In mei 2014 opende ik voor het eerst de spreekwoordelijke deuren van mijn blog, mijn eerste, eigen plekje op internet.

Dit was het eerste artikel dat ik schreef voor de site: Link naar mijn eerste artikel

Na lang wikken een wegen besloot ik om het gewoon maar te doen: serverruimte inkopen, een naam voor de site verzinnen en gaan… Omdat ik graag dingen zelf wil doen (tja, aard van het beestje…) zat ik hele avonden, weekenden te puzzelen met WordPress thema’s, bewerken van foto’s en zo verder. Gelukkig mocht het resultaat er zijn: nog steeds ben ik blij verrast door het aantal nieuwe en terugkerende bezoekers!

2014 was een druk cruisejaar met een kerstcruise, een transatlantische oversteek vanuit Miami naar Barcelona, een Caribbean Getaway en een lang gekoesterde cruisewens die in vervulling ging: Een cruise naar Zuid-Amerika!

Gentoo Pinguins Falkland Eilanden

In 2015

In het begin van het nieuwe jaar zullen er veel artikelen verschijnen over een cruise naar Zuid-Amerika, die afgelopen december plaats gevonden heeft.

Ik kan maar geen genoeg krijgen van het Caribisch gebied en ik hoop er ook in 2015 weer naar toe te kunnen gaan.

Daarnaast broed ik nog op een project naast de site, dat alles te maken heeft met cruises. Zodra ik er ook echt mee aan de slag ga, horen jullie dit van me!

Proost op 2015

Dankjewel!

Jullie reacties, meningen en bezoekersaantallen hebben me echt gestimuleerd om de site op te zetten en levend te houden, zonder jullie heeft Cruisen doe je zo geen bestaansrecht!

Dankjewel, een goed uiteinde gewenst en heel graag tot in 2015!

Foto vuurwerk: Rechtenvrij via Pixabay