Opzoeken waar jouw cruiseschip nu is

Wil je weten welke route een cruiseschip vaart en opzoeken waar jouw cruiseschip nu is? Bekijk dan hier de mogelijkheden!

More...

Een veelgestelde vraag tijdens het inschepen: Waar was het cruiseschip tijdens de vorige cruise en welke haven werd voor het laatst bezocht?

Opzoeken waar jouw cruiseschip nu is

Er zijn verschillende plekken op het internet waar je kunt opzoeken waar jouw cruiseschip nu is. Een van deze websites is CruiseCal.

Dit kun je opzoeken:

  • Waar jouw cruiseschip vandaag, morgen of op een bepaalde datum aanlegt
  • De gehele route van een cruise per datum van afvaart
  • Welke andere schepen er op een bepaalde dag in de haven zijn
  • Webcam vanuit het schip of vanuit de haven

Waarom het handig is om dit op te zoeken

Leg je tijdens jouw cruise aan in een drukke cruisehaven, zoals Nassau Bahama's of Civitavecchia nabij Rome? Dan is het goed om te weten welke schepen en hoeveel schepen er nog meer aanleggen.

Zeker op drukke dagen zal er bijvoorbeeld meer vraag zijn naar excursies en dergelijke. Goed vooraf plannen kan dan een must zijn om toch de gewenste plekken op de bestemmingen te kunnen zien.

Opzoeken-waar-jouw-cruiseschip-nu-is

Per haven staan ook de aankomst- en vertrektijden van het cruiseschip aangegeven. Let wel op dat het hier altijd lokale tijden betreft, net zoals dat bij vluchten het geval is. De Ships Time, oftewel de tijd die het schip aan boord met haar gasten en personeel afspreekt kan anders zijn!

Goede en eerlijke info over de cruisehavens hoort bij een persoonlijk cruise advies. Neem contact met ons op voor meer informatie en boeking van je cruise.

Photo credit: Carnival Cruise Line

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: