Vanaf 3 april 2017  biedt Norwegian Cruise Line een nieuw en innovatief Premium All Inclusive-concept aan. Inbegrepen in de prijs is een ruime keuze aan drankjes, servicekosten en fooien voor de bemanningsleden. Daarbij kunnen suite-gasten genieten van unieke gastronomische ervaringen in specialiteitenrestaurants, 250 minuten gratis wifi en 100 dollar boordtegoed per suite.

More...

Feel Free - variatie en flexibiliteit op zee

Gasten die op zoek zijn naar een bijzondere vakantie zullen ontdekken dat Norwegian Cruise Line veel meer te bieden heeft dan een conventionele cruise. Niet alleen kunnen gasten hun cruise naar wens samenstellen met het nieuwe cruiseproduct, maar met Premium All Inclusive kunnen ze aan boord van de modernste cruisevloot ook genieten van een uitgebreid assortiment van kwaliteitsservices die bij de prijs is inbegrepen.

Norwegian Cruise Line: Vanaf 3 april 2017 alle tarieven inclusief dranken en fooien

NCL Getaway

Norwegian Cruise Line - Vanaf 3 april 2017 alle tarieven inclusief dranken en fooien

Norwegian Cruise Line loopt al jaren voorop in de wereldwijde cruisebranche. In 2000 introduceerde de cruiserederij 'Freestyle Cruising', dat gasten aan boord maximaal comfort, vrijheid, variatie en flexibiliteit biedt. De persoonlijke cruisebeleving van de gast heeft altijd centraal gestaan in de bedrijfsfilosofie, met als motto 'Feel Free'.

Aan boord van de schepen ervaren de gasten van Norwegian Cruise variatie en flexibiliteit op elk gebied: van accommodatiekeuze tot gastronomie, entertainment en activiteiten.

Met eenpersoonsstudio's, staterooms voor gezinnen of luxueuze suites in de premium accommodatie van The Haven by Norwegian® heeft de cruiselijn een divers aanbod voor iedere gast.

Voor het diner is er een vrije keuze van zitplaatsen zonder vaste etens- en openingstijden. Gasten kunnen iedere dag kiezen wanneer, waar en met wie ze willen eten en hebben de keus uit tot wel 27 eetgelegenheden.

NCLGetawaySugarcaneBar

Norwegian Getaway Sugarcane Bar

Naast een uitgebreid sport- en wellnessprogramma, biedt Norwegian Cruise Line haar gasten een bekroond entertainmentprogramma. Wereldberoemde Broadwayshows, klimwanden, waterglijbanen en touwenparcoursen: de cruiselijn biedt activiteiten voor alle leeftijden. En met gratis kinder- en jeugdprogramma's is er ook gegarandeerd entertainment en plezier voor de kleinste gasten.

Mensen die graag meer te weten willen komen over de bestemmingen kunnen kiezen uit de aangeboden excursies aan wal; gasten kunnen landen, steden en culturen verkennen per mountainbike, te voet, te paard of met een touringcar.

NCLGetawayBalkonhut

Norwegian Getaway Balkonhut

Een van de modernste vloten op de wereldzeeën

Met behulp van het in 2015 geïntroduceerde investeringsprogramma The Norwegian Edge™ heeft Norwegian Cruise Line inmiddels een van de modernste vloten op de wereldzeeën ontwikkeld. De investeringen richten zich niet alleen op het moderniseren van de vloot, maar op de totale ervaring van de gasten: van de selectie van een nog breder culinair aanbod tot verdere ontwikkeling van het privé-eiland Great Stirrup Cay in de Bahama's en de nieuwe resortbestemming Harvest Caye in Belize.

Gasten die de moderne vloot en het unieke Premium All Inclusive-pakket zelf willen ervaren, kunnen uitkijken naar de interessante routes voor de zomer van 2017.

Vaargebieden NCL cruises

Voor het eerst zal Norwegian Cruise Line vijf schepen vanuit Europa laten varen. Norwegian Jade vaart, met in totaal zes cruises, vanaf Hamburg of Southampton naar de indrukwekkende landschappen van Noorwegen en Ijsland. Het op één na nieuwste schip uit de vloot, de Norwegian Getaway, neemt gasten vanaf Warnemunde of Kopenhagen mee naar de hoofdsteden van de Oostzee.

Daarnaast cruisen drie schepen uit de vloot over de Middellandse zee: Norwegian Epic, Norwegian Spirit en Norwegian Star varen vanuit Barcelona, Civitavecchia (Rome) en Venetië. Deze gevarieerde routes door Europa zullen ook in 2018 worden gevaren, waarbij de Norwegian Breakaway de routes over de Baltische zee overneemt.

Naast de Europese wateren biedt de cruiselijn ook uitgebreide routes vanuit de Caribbean naar Hawaï, Alaska en Zuid-Amerika, evenals reizen in het Pacifische gebied en naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Bron tekst en foto's: Norwegian Cruise Line

Leave a Reply 3 comments

Cruisen doe je zo (@Cruisendoejezo) - 13 april 2017 Reply

#breaking cruises #NCL Nederlandse markt #allinclusive vanaf 3 april incl. fooien en drankenpakket… https://t.co/Y4mMHXY1ZT

kokken - 6 november 2018 Reply

graag had ik een overzicht van de drankprijzen op de norwegian epic (maand juni 2019)
hartelijk dank bij voorbaat voor deze info

    Cruisendoejezo.nl - 9 november 2018 Reply

    Dag Jeannine, Je zou eens kunnen kijken naar deze video: https://www.youtube.com/watch?v=mgr7YgQU2G8. Hier laat iemand het bar menu met prijzen 2018 zien.
    Ik heb geen prijslijst voor je, wellicht zou je navraag kunnen doe bij jouw reisbureau of boekingskantoor?
    Groet, Daphne

Leave a Reply: