NCL breidt gratis dineropties uit

Norwegian Cruise Lines (NCL), bekend om de zeer uitgebreide dineropties aan boord en Freestyle Cruising breidt het aantal gratis dineropties aan boord uit.

NCL breidt gratis dineropties uit

 

Eten Norwegian cruise

Vandaag maakt Norwegian Cruise Lines bekend de gratis dineropties aan boord uit te breiden. NCL voegt de A la carte Noodlebar op de Getaway, Breakaway en Epic toe. Op de relatief wat oudere schepen, zoals Jade en Jewel kun je vanaf nu kosteloos dineren in het Aziatische specialiteitenrestaurant.

Freestyle Cruising

Dineren Norwegian cruise

Kenmerken van Freestyle Cruising zijn dat je tijdens de cruise flexibel bent in waar, met wie en wanneer je dineert. Er zijn bijvoorbeeld geen vaste dinerzittingen zoals op traditionele schepen en daarnaast is er een grote keuze en verscheidenheid aan restaurants. Uiteraard zijn maaltijden aan het buffet en (meerdere) restaurants met bediening aan tafel inbegrepen. Daarnaast zijn er restaurants waar je voor een vaste cover charge kunt eten. Kosten hiervoor zijn grofweg tussen $15 -40.

De Norwegian schepen bieden veel en divers entertainment. Ook is er geen vaste formele avond.

Voor wie?

Hoewel cruises in principe voor alle leeftijden zijn zal met name de Nederlandse cruiseganger die jonger (van geest) is en minder affiniteit heeft met het traditionele cruisen zich aangesproken voelen om met NCL een cruise te maken.

Ik zou een cruise met Norwegian Cruise Lines dan ook zeker aanbevelen als eerste cruise.

Zou jij een cruise met NCL overwegen?

Bron: Cruise Industry News
Photo Credit: Jorge from Brazil via Compfight cc
Photo Credit: Jorge from Brazil via Compfight cc

Leave a Reply 2 comments

Cruisen doe je zo (@Cruisendoejezo) - 17 april 2015 Reply

NCL breidt gratis dineropties uit #cruise #cruisendoejezo http://t.co/VjTCpsnbJL

@cruisephotos - 4 juni 2015 Reply

RT @Cruisendoejezo: NCL breidt gratis dineropties uit – Cruisen doe je zo.nl http://t.co/TmomEuiD47 http://t.co/iM9ci8CPzD

Leave a Reply: