Met korting naar Cruise Event 2016

Op 22 en 23 oktober 2016 verzamelen cruise specialisten en rederijen zich in de Passenger Terminal Amsterdam om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat. Maar pas op: wie eenmaal begint, wil nooit meer anders.

More...

Cruise Event 2016 Amsterdam

Het Cruise Event is de meest gevarieerde cruisebeurs van het jaar, waar duidelijk wordt dat er eigenlijk niemand is die géén droomvakantie kan vinden op het water. Of je nu kort wilt varen of langer, ultraluxe of juist budget, op een karakteristieke driemaster of het grootste schip ter wereld, dichtbij huis of ver weg, met de kinderen of als honeymoon, het Cruise Event is dé plek om vooroordelen overboord te zetten en een helder beeld te krijgen van een cruise- of zeilvakantie.

met-korting-naar-cruise-event-2016

Tijdens deze 7e editie zijn alle nationale en internationale rederijen aanwezig, aangevuld met de belangrijkste cruise specialisten en touroperators. Zij vertellen uit eigen ervaring alles over de verschillende cruises. Er worden dit jaar ruim 4.000 bezoekers verwacht.

CruiseCompare en Cruisendoejezo.nl aanwezig tijdens Cruise Event 2016


Ben je op zoek naar een cruise die past bij jou, je reisgenoten en budget? Laat je dan tijdens het Cruise Event persoonlijk adviseren door CruiseCompare.

Heb je vragen over cruises en cruise of ben je benieuwd naar de persoon achter de blog Cruisendoejezo.nl? Bezoek ons dan in de stand van CruiseCompare!

We zijn te vinden in stand nummer 21. Bekijk hier de plattegrond van het Cruise Event Amsterdam 2016

Cruise Event 2016 Amsterdam

Met korting naar Cruise Event 2016

Meer informatie en aanmelden via: www.cruise-event.nl. Wie zich hier online aanmeldt, ontvangt 25% korting op de entreeprijs (€7,50 in plaats van €10 per persoon) én een gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine, een nieuw platform voor en door reizigers.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: