Op 21 en 22 oktober 2017 verzamelen reisspecialisten, rederijen en cruisetouroperators zich in de Passenger Terminal Amsterdam om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat. Ook CruiseCompare is hier aanwezig. Lees hier meer over info en deelnemers Cruise Event 2017 te Amsterdam

More...

Info en deelnemers Cruise Event 2017 te Amsterdam

Ga voor meer informatie naar www.cruise-event.nl. Wanneer je online je kaartje koopt, ontvang je 25% korting op de entreeprijs én een gratis jaarabonnement op TRAVELBOOK Magazine, een nieuw magazine voor en door reizigers.

CRUISECOMPARE AANWEZIG

Cruise Reisbureau CruiseCompare is tijdens het Cruise Event aanwezig met een stand.


We zijn te vinden bij de entree van Theater 2, naast de stand van Norwegian Cruise Line.


CruiseCompare en Cruisendoejezo.nl beantwoordt graag jouw vragen over cruises en cruisen. Je bent van harte welkom op onze stand!

Elke dag een nieuw avontuur

Het Cruise Event is de meest gevarieerde cruisebeurs van het jaar, waar duidelijk wordt dat er eigenlijk niemand is die géén droomvakantie kan vinden op het water.

Of je nu kort wilt varen of langer, ultraluxe of juist budget, op een karakteristieke driemaster of het grootste schip ter wereld, dichtbij huis of ver weg, met de kinderen of als honeymoon, het Cruise Event is dé plek om vooroordelen overboord te zetten en een helder beeld te krijgen van een cruise- of zeilvakantie. 

Tijdens deze achtste editie zijn alle nationale en internationale rederijen aanwezig, aangevuld met de belangrijkste cruise specialisten en touroperators. Zij vertellen uit eigen ervaring alles over de verschillende cruises. Er worden dit jaar ruim 4000 bezoekers verwacht.

Info en deelnemers Cruise Event 2017 te Amsterdam

Van Middellandse Zee tot Antarctica​​​​

Zowel voor doorgewinterde cruisefans als voor nieuwsgierigen zonder enige cruise ervaring is het Cruise Event een inspiratiebron.

Er kan een reis op maat worden samengesteld en er kunnen vakanties worden geboekt.

Denk aan een droomreis langs de Caribische eilanden, een tocht over de mooiste rivieren, zeilen langs de Kroatische kust, een ontdekkingsreis langs de Noorse fjorden, een warme vakantie in Azië of zelfs een expeditiecruise naar Antarctica.

Zoveel soorten, zoveel mogelijkheden, maar één garantie blijft: als je eenmaal een cruise hebt gemaakt, ben je verkocht en wordt het Cruise Event een jaarlijks bezoek.

Breng jij ook​​​​​ een bezoek​ aan het Cruise Event?

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: