Fijne kerstdagen en happy new cruise year

Het jaar 2015 loopt ten einde, tijd om even terug te blikken en vooruit te kijken naar 2016. Wat hebben we allemaal beleefd op cruisegebied?

Hamburg Cruise Days 2015

Cruises in 2015

Terwijl we op de valreep van 2014 nog een cruise gemaakt hebben in Zuid-Amerika, van Argentinië naar Chili met de HAL Zaandam was het in het voorjaar van 2015 tijd voor een hernieuwde kennismaking met de Emerald Princess voor een cruise van Istanbul naar Civitavecchia.

In de zomer van 2015 maakten we voor het eerst echt kennis met Costa Cruises en gingen we in Savona aan boord van de Costa Magica, die ons onder andere naar diverse plekken in Spanje, Portugal en Marokko bracht.

In het najaar hebben we met de HAL Oosterdam diverse eilanden in de Caribbean (opnieuw) aangedaan tijdens een cruise startend en eindigend in Fort Lauderdale.

Andere highlights op cruisegebied waren ook ons bezoek aan de Hamburg Cruise Days en tevens een korte cruise met de MSC Fantasia vanuit Genua die ik maakte in het kader van CruiseCompare.

Wat ons betreft was 2015 een mooi cruisejaar, waarin we diverse mooie reizen hebben mogen maken, allemaal met een andere sfeer en bestemming.

Cruisendoejezo en CruiseCompare Nederland

2015 is ook het jaar waarin CruiseCompare Nederland het levenslicht zag. We zijn enorm trots op het succes en het grote aantal trouwe volgers van Cruisendoejezo.nl. Jullie weten ons te vinden voor vragen en advies over cruises en cruisevakanties.

Dit bracht ons op het idee om hier ook commercieel iets mee te doen, zo is het idee geboren voor CruiseCompare Nederland, ons eigen bedrijf dat bemiddelaar is in cruises en cruisevakanties. Wij zijn een online reisbureau met een duidelijke toegevoegde waarde. We timmeren hard aan de weg en zijn blij met het resultaat over 2015 en hopen dit verder uit te bouwen in 2016.

Uniek aan het concept is dat we het beste van 2 werelden bij elkaar brengen: de consument wil graag kunnen kiezen uit een groot aanbod aan cruises tegen de laagste prijzen, hiervoor is het internet een ideaal medium. Anderzijds merk ik door de reacties via mijn blog dat er een grote behoefte is aan gespecialiseerde informatie en persoonlijk advies, offline en online. Wij voorzien hierin met CruiseCompare.

Happy New Cruise Year

Happy New Cruise Year

We zijn er ook voor jullie in 2016 en hopen je dan ook weer te mogen informeren en vooral inspireren over alles wat met cruises en cruisevakanties te maken heeft.

Dankjewel voor jullie enthousiasme en vertrouwen en graag tot in 2016!