Handig – Bagage service Barcelona cruisehaven luchthaven en hotel

Wat te doen met je koffers als je een aantal uren tijd hebt tussen bijvoorbeeld cruise, vlucht of hotelverblijf? Hier is een handige oplossing voor!

More...

Bagage service Barcelona cruisehaven luchthaven en hotel

​Stel je voor: Je hebt een vroege vlucht naar Barcelona en landt al om 08:00u op de luchthaven. Jouw cruise vertrekt echter 's avonds en de inscheping is pas mogelijk vanaf 13:30u. 

Of: Je komt al om 07:00u in de ochtend met het cruiseschip aan in de haven van Barcelona maar je vlucht naar huis vertrekt pas om 20:00u.

Wat te doen? Je hebt koffers bij je en met bagage over de Ramblas lopen is niet echt comfortabel...

Bagage service Barcelona cruisehaven en luchthaven

De oplossing

Een Spaans bedrijf biedt een bagageservice aan die jouw bagage van de luchthaven naar de cruiseterminal brengt of juist van de cruiseterminal naar de luchthaven.

Je geeft je bagage af en zij brengen jouw koffers naar de gewenste plek op de gewenste tijd. Je kunt je bagage laten brengen naar zowel luchthaven, cruisehaven maar ook bijvoorbeeld naar een hotel in Barcelona.

GOEDKOPE VLUCHT GEZIEN NAAR BARCELONA?


Heb je een goed geprijsde vlucht gezien van of naar Barcelona maar vertrekt deze vroeg of juist laat? Dan is de bagage service ideaal: maak gebruik van goedkope vluchttarieven, en laat je bagage naar cruisehaven, luchthaven of hotel brengen en geniet ondertussen van de mooie stad Barcelona!

Korting of zelfs gratis als service van CruiseCompare

Ter plekke kost deze service €15 per koffer. Boek je de bagage service Barcelona via CruiseCompare? Dan betaal je slechts €12 per koffer!

​Boek je een cruise bij CruiseCompare met vertrek en/of aankomst in Barcelona? Dan bieden we je tijdelijk GRATIS de bagage service aan. Vraag ons naar de mogelijkheden!