All inclusive cruises en rederijen

Welke rederijen bieden all inclusive cruises aan? En: hoe kun je een reguliere cruise upgraden naar all inclusive? Je leest er meer over in dit artikel.

More...

All inclusive cruises en rederijen

Diverse rederijen bieden all inclusive en soms semi all inclusive cruises aan. Dit betreft zowel rederijen in het middensegment als luxe rederijen.

Wat betekent all inclusive?

Veel mensen kennen het begrip all inclusive van de landvakanties naar bijvoorbeeld Spanje, Turkije of de Caribbean. All inclusive is een rekbaar begrip: er zijn zowel bij landvakanties als cruisevakanties veel verschillen in het aanbod. Daarom is het goed te weten wat je kunt verwachten. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden en uitleg van de all inclusive per rederij.

Lees ook eens het artikel over fooien tijdens een cruise.

All inclusive cruises en rederijen

Aida Cruises

Aida Cruises is een Duitse rederij in het middensegment. Op de Aida schepen is het overgrote deel van de passagiers Duitstalig.

Tijdens alle Aida cruises zijn frisdranken, tafelwijnen en bier inclusief tijdens de maaltijden. Goed om te weten is dat de maaltijden die inclusief zijn in het cruisetarief buffetmaaltijden zijn. Maaltijden in restaurants met bediening aan tafel zijn beschikbaar tegen bijbetaling.

Fooien zijn inclusief en worden dus niet toegevoegd aan de boordrekening.

Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises is een Spaanse rederij in het lagere- en middensegment. De voertaal is Spaans, net zoals de meeste passagiers Spaanstalig zijn. Pullmantur Cruises vaart met relatief wat oudere schepen van moedermaatschappij Royal Caribbean en Celebrity Cruises. De kwaliteit en service in verhouding tot de prijs is uitstekend te noemen.

Tijdens alle Pullmantur cruises is de verzorging aan boord op basis van all inclusive. Dit betekent dat het volgende is inbegrepen: ontbijt, lunch en diner en diverse drankjes zoals water en frisdrank in glas/beker, vruchtensappen, koffie en thee, chocolademelk, tapbier, huiswijnen en (non-) alcoholische cocktails in de bars en restaurants. Er kan zonder bijbetaling gegeten worden bij zowel het buffetrestaurant als in het hoofdrestaurant met bediening aan tafel.

De fooien zijn tevens inclusief wanneer de cruise geboekt is bij CruiseCompare. Dit betreft een bedrag van €72 per persoon per week.

Seabourn

Seabourn is een Amerikaanse rederij in het hogere segment. De voertaal aan boord is Engels. Jouw medepassagiers zijn vaak Amerikaans of Canadees en hebben meestal veel reiservaring. Seabourn vaart met relatief kleinere schepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de passagier.

Tijdens de Seabourn cruises zijn alle drankjes in de bars en restaurants en de minibar in de kamer inbegrepen in het cruisetarief. De all inclusive maaltijden zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen zowel in buffetrestaurants als met bediening aan tafel worden genoten.

Fooien zijn inclusief en worden dus niet toegevoegd aan de boordrekening.

Lees ook: Wat kost een drankenpakket tijdens een cruise?

Upgrade een reguliere cruise naar all inclusive

Wil je een cruise maken met rederijen als Carnival, Princess, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Costa Cruises, MSC of Celebrity? Dan geldt dat drankjes en fooien in principe niet zijn inbegrepen in het cruisetarief.

Soms zijn er acties of aanbiedingen waarbij er drankenpakketten of gratis fooien worden aangeboden. Dit is een prima manier om een upgrade te doen van een reguliere cruise naar all inclusive.

Tip: upgrade aanbiedingen

Lees wel altijd de kleine lettertjes bij dit soort upgrade aanbiedingen. Ik schreef al eens een artikel over dit onderwerp >>

Photo credit: Holland America Line

Leave a Reply 2 comments

Cruisen doe je zo (@Cruisendoejezo) - 16 februari 2017 Reply

Welke rederijen bieden all inclusive #cruises aan en wat houdt de all inclusive dan in?
https://t.co/RPbhIFFjHk https://t.co/jiqUOrhYWG

Cruisen doe je zo (@Cruisendoejezo) - 8 maart 2017 Reply

Welke rederijen bieden all inclusive #cruises aan en wat houdt de all inclusive dan in?
https://t.co/oSwvCWHcN0 https://t.co/PGeyE4anuO

Leave a Reply: