5 mooie Caribbean cruise foto’s

Voor veel mensen is de Caribbean een droombestemming. Ter inspiratie laat ik je 5 mooie Caribbean cruise foto’s zien.

5 mooie Caribbean cruise foto’s

Wie droomt er niet van? Duiken nabij Cozumel, relaxen op het strand van Sint Maarten of genieten van de zonsondergang met een fijne cocktail in je hand.

Ter inspiratie neem ik je mee naar 5 mooie Caribbean bestemmingen.

Antigua

Antigua cruisebestemming

Met een privétour bezoek je de mooiste plekken van het eiland. Voordeel is dat je met een kleine groep van max. 6-8 personen gaat en je dus niet lang hoeft te wachten op je medepassagiers. Deze tour regel je makkelijk zelf vanuit de haven.

Mooie plekken om te bezoeken zijn Shirley Heights, een voormalig uitkijkpunt van de marine,  de historische haven Nelson’s Dockyard, waar ook nu nog vele prachtige jachten te bewonderen zijn en natuurlijk de plantages met onder andere suikerriet en ananas.

Nassau Bahamas

Nassau cruisebestemming

Wanneer je aankomt in Nassau, Bahama’s leg je aan bij de Prince George Warf. Op deze plek kunnen maar liefst 7 full-size cruiseschepen tegelijk aanleggen.

Naast shoppen, eten en drinken zijn Atlantis Resort en diverse stranden zoals Arawak Cay populaire attracties op Nassau.

Lees een uitgebreide toelichting over Nassau Bahamas in mijn artikel over dit onderwerp.

Sint Maarten

Sint Maarten cruisebestemming

Een kleine wandeling vanuit de cruiseterminal voert je naar het centrum van Philipsburg. Je kunt er heerlijk winkelen en struinen door de straatjes Front Street en Back Street.

Of je nou gaat vliegtuig-spotten op Maho Beach of één van de rustige strandjes opzoekt aan de Nederlandse of Franse kant van het eiland, er is meer dan genoeg te zien en te beleven op Sint Maarten.

Lees een uitgebreid verslag van een dag in Sint Maarten in mijn artikel over dit onderwerp.

Cozumel

Cozumel cruisebestemming

Deze Mexicaanse badplaats is tevens een populaire cruisebestemming. Met name vanwege de goede duik- en watersportmogelijkheden.

Daarnaast gaan veel cruisepassagiers op excursie naar de Tulum ruïnes uit het Maya tijdperk.

Saint Lucia

Saint Lucia cruisebestemming

Een bijzonder eiland met de Pitons, twee vulkanische bergen die je al vanuit de verte kunt zien liggen. Er heerst een aangename, relaxte sfeer op dit prachtige eiland. Saint Lucia is zeker een bezoek waard!

Foto Sint Maarten Photo Credit: puroticorico via Compfight cc

Leave a Reply 3 comments

@CLIANederland - 16 oktober 2015 Reply

Ook een mooie cruise bestemming! RT @Cruisendoejezo: #LoveToCruise #Cozumel #inspiratie http://t.co/cmtnDPJklN http://t.co/63E3K1LH2T

Cruisen doe je zo (@Cruisendoejezo) - 16 oktober 2015 Reply

#cruise #LoveToCruise #SaintLucia #inspiratie http://t.co/gaBW3ekPzA http://t.co/t5Jf7zFI8D

Alaska cruise tips - Cruisen doe je zo.nl - 17 juni 2016 Reply

[…] voor cruises van 7 of 14 nachten. Een cruise naar Alaska is een geheel andere ervaring dan een Caribbean cruise of een Middellandse Zee […]

Leave a Reply: