Najaar en winter kan een goede periode zijn om een cruise te maken. Ben je op zoek naar een cruise in die periode? Dit artikel gaat over 3 cruisebestemmingen voor najaar en winter. 

More...

3 cruisebestemmingen voor najaar en winter

Het ontvluchten van de kou of lekker weg met de feestdagen. Dit zijn allemaal goede redenen om in najaar of winter te gaan cruisen.

Ben jij op zoek naar een warm weer cruisebestemming? Dan hebben we een aantal leuke en originele suggesties voor cruisebestemmingen.

#1 Caribbean cruises

Het orkaanseizoen in het Caribisch gebied speelt zich af tussen juni en november. De periode vlak daarna, tot aan de kerstvakantie is vaak een relatief goedkope periode om te gaan cruisen in de Caribbean. Het weer is goed en het orkaanseizoen is voorbij. 

Cruises met de feestdagen zijn wat duurder, maar wel zo gezellig en eens wat anders dan kou, regen en of sneeuw.

# 2 Dubai cruises

Hoogseizoen: Kerst en nieuwjaar. Prijzen voor zowel cruise en vluchten kunnen dan flink oplopen.

Beste prijs: Januari! De schoolvakanties zijn net voorbij en met rond de 25 graden zijn de temperaturen voor de Golf nog heel aangenaam.

Aanbevolen: De repostioning cruises vanuit de Middellandse Zee naar Midden Oosten of v.v. Het beste van 2 werelden en goed geprijsd.

Najaar en winter Canarische Eilanden Pullmantur Zenith

# 3 Canarische Eilanden cruises

De Canarische Eilanden zijn een ideale winterbestemming: het is er vaak goed weer en het is ook niet al te ver vliegen.

In najaar en winter is er ruim aanbod. Veel cruises leggen aan op Tenerife, La Palma, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria en Madeira.

Leuk en voordelig zijn de (semi-)all inclusive cruises.

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: